Logo Noorderinzicht online marketing

Case AVDuurzaam.nl

Toegankelijke en gebruiksvriendelijke website met gerichte focus. Met als doel: het verkrijgen van meer leads uit de website.

De uitdaging

Een razendsnelle website die het “AVDuurzaam.nl gevoel” uitstraalt. De website moet mensen in Friesland bereiken die op zoek zijn naar zonnepanelen. Mensen die op zoek zijn naar zonnepanelen kunnen op de website vrijblijvende informatie aanvragen én hun potentiele opbrengst laten berekenen.

De oplossing

Om de website toegankelijk te maken hebben we samen met AVDuurzaam.nl gekozen voor een doelgerichte focus. Door ons puur te richten op zonnepanelen hebben wij het voor de bezoeker gebruiksvriendelijker kunnen maken.

Opdrachtgever
Jan Bergsma - AVDuurzaam.nl
Branche
Zonnepanelen
Diensten
Website
Design
SEA
SEO
Copywriting
LinkedIn
"Noorderinzicht is ontstaan door een groep jonge enthousiaste mensen die zich inleeft in de klant en haar klanten. En daarnaast ook de kracht en kundigheid bezitten om de ideeën van de klant/ opdrachtgever te vertalen in onze digitale wereld.Momenteel zijn er veel klanten en leads die niet alleen op de website keken, maar ook daadwerkelijk 'op de knop drukken' om meer informatie te ontvangen. AVDuurzaam.nl staat na een jaar hard werken online op de kaart.Noorderinzicht en haar rechtsvoorgangers hebben de belofte in leads meer dan waargemaakt, kortom; Noorderinzicht beveel ik bij een ieder aan."
Jan Bergsma - Eigenaar AVDuurzaam.nl

Om mensen te bereiken die op zoek zijn naar zonnepanelen zijn wij direct gestart met zoekmachine marketing. Dit hebben we gedaan door middel van SEO, maar ook SEA. Door ons te richten op relevante zoekwoorden konden wij potentiele kopers van zonnepanelen bereiken.

Voor het schrijven van de webteksten hebben we rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Zo moet er direct waardevolle informatie staan, en kunnen bezoekers gericht informatie vinden. Wij maken hierin gebruik van een duidelijke, ondubbelzinnige en actieve schrijfstijl.

Resultaat
72
%
Toppositie Google Ads
148
%
Meer conversie
10.000
+
Bezoekers

En verder...

Met het 360 graden-abonnement blijven we altijd bijsturen. De website én de marketing zijn namelijk ingericht op groei. Denk hierbij aan het toevoegen van diensten of producten, bijsturen van Google Ads campagnes en organisch stijging in de zoekmachines door middel van SEO. En dat is belangrijk, want met AVDuurzaam hebben we behoorlijk ambitieuze doelen gesteld.

Bekijk resultaat

Over AVDuurzaam.nl

AVDuurzaam is dé zonnepanelen installateur in Friesland. Niet alleen met de beste merk-zonnepanelen, maar ook met correcte montage en installatie.

Met 33 jaar ervaring opgedaan via Liander, Nuon/Vattenfall en haar rechtsvoorgangers, is AVDuurzaam.nl een geschikte partner voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Onze services

 Bereik structureel je doelgroep met je website. Ben jij klaar om te groeien?
Neem contact op
poop