Logo Noorderinzicht online marketing

Case: LeaseSwap

Een ijzersterke online marketing strategie voor hét online platform op het gebied van zakelijke leasecontracten overnemen.

De uitdaging

Noorderinzicht zorgde samen met U-nited Marketing voor een ijzersterke online marketingstrategie voor LeaseSwap: hét platform voor leasecontract overname. Dit was een mooie uitdaging omdat het domein nog vrij nieuw was, LeaseSwap is een jong en innovatief bedrijf en wij mochten dit online tot een succes maken.

Aan het concept zal het niet liggen, want LeaseSwap heeft, naast een innovatief concept, een fantastisch team met vakkundige mensen die met 35+ jaar ervaring de kneepjes van het vak meer dan behoorlijk beheersen.

De oplossing

Voor LeaseSwap hebben wij op een maatwerk wijze de klantervaring in kaart gebracht en een marketingflow bedacht die niet alleen goed werkt, maar ook gebruiksvriendelijk en effectief is.

Opdrachtgever
LeaseSwap.nl
Branche
Zakelijke leasecontracten overnemen
Diensten
Google Ads
Google Display Ads
Google Video Ads
YouTube Ads
SEO
"Noorderinzicht is een jong en dynamisch team wat ondanks hun leeftijden al zeer veel ervaring en kennis in huis hebben. Zij weten ons altijd weer te verrassen met goede ideeën en streven altijd naar het hoogste haalbare. Wij van LeaseSwap zijn blij dat we Noorderinzicht als partner hebben en bevelen hun dan ook bij iedereen aan!"
Lennert van Bodegom, SwapBuddy bij LeaseSwap

Video adverteren op YouTube

Omdat LeaseSwap (en leasecontract overname in het algemeen) vrij nieuw is, zijn er animatievideo's gemaakt om het proces te verduidelijken.

Om zo gericht mogelijk te werk te gaan zijn er video's gemaakt op basis van twee persona's:

  1. Mensen die van plan zijn hun auto te plaatsen
  2. Mensen die van plan zijn een leasecontract over te nemen

De mensen die van plan zijn hun auto te plaatsen kregen de (gele) video's te zien die voor hen van toepassing waren, en de mensen die van plan waren een auto over te nemen kregen de (blauwe) video's te zien die voor hen van toepassing waren.

De professionele animaties zijn gemaakt door U-nited Marketing. Deze waren van topkwaliteit en werden aangeleverd in verschillende tijdsduur, zodat deze uitermate geschikt waren om mee te adverteren.

Resultaat
65
%
Afname in kosten
100
+
Lease 'Swaps' gerealiseerd
500
%
Meer contactaanvragen

En nu?

LeaseSwap groeit (juist nu) steevast door en is niet meer weg te denken in de leasecontracten markt. Toch blijven de online marketing ambities hoog en wil LeaseSwap doorgroeien naar top 3 positie in de lease overname markt binnen één jaar.

Namens Noorderinzicht zijn we dan ook erg trots dat we deze duurzame relatie mogen voortzetten. We gaan er dan ook alles aan doen om dit project tot nóg een groter succes te maken dan

Bekijk resultaat

Over LeaseSwap

LeaseSwap is het zakelijke platform voor het overnemen van leasecontracten. Zo brengt het platform vraag en aanbod samen en kun je rekenen op de beste service door middel van een persoonlijke SwapBuddy. Zo kun je rekenen op een zorgeloze leasecontract overname van je zakelijke leaseauto!

Daarnaast kun je rekenen op een team met 35+ jaar ervaring bij leasemaatschappijen en wagenparkbeheer. Ook beschikken de 'SwapBuddy's' over een groot netwerk. Zo kun je altijd op ze rekenen voor alle vragen over het plaatsing-, zoek- en contractafhandelingsproces.

Onze services

 Bereik structureel je doelgroep met je website. Ben jij klaar om te groeien?
Neem contact op
poop