Logo Noorderinzicht online marketing

Case: Lekroeske

Gebruiksvriendelijke website met gerichte focus. Met als doel: mensen helpen met het terugvragen van BTW op zonnepanelen en meer.

De uitdaging

Een website die het mogelijk maakt om binnen enkele minuten de BTW teruggave van zonnepanelen te regelen. Het is voor mensen niet altijd eenvoudig om de BTW terug te vragen, deze website moet daarom eenvoudig werken, voor zowel jong als oud.

De website moet daarnaast razendsnel zijn. Niemand wil dat het terugvragen van BTW, en zeker het uitbesteden ervan, een tijdrovend proces is. Daarom een snelle, duidelijke en gebruiksvriendelijk website.

De website moet mensen in Friesland bereiken die hun BTW op bijvoorbeeld zonnepanelen of warmtepompen terug willen vragen. Daarom is het van belang om hoog te scoren in zoekmachines. Hier zijn mensen immers op zoek naar de oplossing voor hun probleem.

De oplossing

Veel mensen ondervinden problemen bij het aanvragen van BTW. Dit brengt dan ook de nodige frustraties met zich mee. Daarom zijn wij met Lekroeske actief waar op de plaats waar mensen zoeken naar een oplossing: Google. En dan natuurlijk met name op de meest relevante zoekwoorden. Door middel van advertenties via Google (SEA) konden we gericht mensen onze hulp aanbieden, waarna zij snel een eenvoudig hun BTW konden terugvragen.

Opdrachtgever
Lekroeske
Branche
Belastingadvisering
Diensten
Website
Design
SEO
SEA
“Noorderinzicht weet altijd de juist snaar te raken. Een creatief team dat altijd met mij meedenkt, ik zou hen zeer aanbevelen!”
Lammert Kroeske, adviseur en eigenaar

Naast de website is ook de huisstijl gerealiseerd door Nathan. De heldere blauwe kleuren en strakke vormen geven een zakelijk en vertrouwd gevoel. Dit in combinatie met een logische opbouw en moderne gebruikerservaring op de website, zorgen ervoor dat klanten sneller tot aankoop overgaan.

Ook door de strategische keuze voor een stukje focus in de website konden we het voor de bezoeker nog toegankelijker maken. De stappen waren duidelijk en voor iedereen te begrijpen.

Door een stukje focus aan te brengen konden we ook gericht aan de slag gaan met SEO! Om zo hoger te scoren in zoekmachines als Google, Bing, e.d.. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van technische on-page SEO technieken.

Resultaat
82
%
Toppositie in Google Ads
22
%
Stijging in klikken
10
%
Daling in kosten

En verder..

Met het 360 Graden-abonnement blijven we altijd bijsturen. De website én de marketing zijn namelijk ingericht op groei. Denk hierbij aan het toevoegen van diensten of producten, bijsturen van Google Ads campagnes en organisch stijging in de zoekmachines door middel van SEO. Met Lekroeske hebben we ambitieuze doelen gesteld met als doel: zoveel mogelijk mensen helpen met de teruggave van BTW. We zijn dus nog maar net begonnen!

Bekijk resultaat

Over Lekroeske

Lekroeske is dé specialist in Friesland het voor het terugvragen van btw op zonnepanelen en warmtepompen. Ontzorging en gemoedsrust voor de klant staan hierin voorop. Voor veel mensen zorgt het terugvragen van BTW namelijk tot de nodige frustraties.

Met een vakkundige specialist als vast aanpreekpunt word je volledig meegenomen in het proces. Niet alleen door gericht advies, maar ook door persoonlijk contact. Precies zoals het hoort: professioneel, bereidwillig en menselijk.

Onze services

 Bereik structureel je doelgroep met je website. Ben jij klaar om te groeien?
Neem contact op
poop