Logo Noorderinzicht online marketing

Case Rekenkast.nl

Een professionele webshop met de enige rekenkast voor iedere school: Rekenkast.nl

De uitdaging

Voor Rekenkast.nl ontwikkelde Noorderinzicht een professionele website op maat. Een unieke website en webshop voor een uniek product: de Rekenkast!

Daarnaast moest er een herkenbaar logo komen voor de webshop.

De oplossing

Bij het maken van de website als deze voor Rekenkast, hebben we te maken met verschillende doelgroepen. Zo wil de een direct, snel en gemakkelijk online bestellen, en heeft de ander meer baat bij advies op maat. Door middel van een offerte bijvoorbeeld.

Daarom is er gekozen voor zowel een betaaloptie als het aanvragen van een offerte. Betalen kan veilig en snel, door middel van bijvoorbeeld iDeal of een factuur!

Opdrachtgever
Rekenkast.nl
Branche
Onderwijsmethoden
Diensten
Webshop laten maken
Logo laten maken
360° Groei abonnement
Hier komt een uitspraak van Eelco. Hier komt een uitspraak van Eelco. Hier komt een uitspraak van Eelco. Hier komt een uitspraak van Eelco. Hier komt een uitspraak van Eelco. Hier komt een uitspraak van Eelco. Hier komt een uitspraak van Eelco. Hier komt een uitspraak van Eelco.
Eelco Bosgraaf, oprichter Rekenkast.nl

Daarnaast is er de mogelijkheden om uit twee kleuren te kiezen: oranje en groen. Dit zijn de gebruikelijke kleuren van de Rekenkast. Ook is het mogelijk om een kleur (of andere wens) naar keuze door te geven door een offerte op maat.

De webshop is goed ingericht voor conversie, zodat de gebruiker gemakkelijk een bestelling kan plaatsen of een offerte kan aanvragen. Mede daarom is er dan ook weinig afleiding op de website en is de website razendsnel gemaakt (net als al onze andere websites) zodat het bestellen niet te lang duurt.

Het logo

Voor het logo is gekozen voor een herkenbare stijl, waarin de "R" van Rekenkast in te ontdekken viel.

Dit was een leuke uitdaging, en het eindresultaat mag er wezen!

Over Rekenkast
3
%
Naar Stichting Waar
100
+
Basisscholen geholpen
175
+
Rekenkasten verkocht

Ook inzicht met je website?

Wil je ook een WordPress website laten maken die voor je werkt? Neem dan contact één van ons op voor het inplannen van een gratis verkenningsgesprek. We horen je wensen graag aan en maken altijd eerst een vrijblijvend advies op maat.

Bekijk resultaat

Over Rekenkast

Omdat uit onderzoek is gebleken dat er veel leerlingen zijn die extra spel- en oefenmateriaal nodig hebben om tot automatiseren in het rekenen te komen, is in 2017 de Rekenkast ontwikkeld. De rekenkast wordt 100% met de hand op maat gemaakt inclusief het Bareka rekenmuurtje. Steeds meer scholen sluiten zich aan bij deze onderzoeksbevindingen en bijhorende methodiek door middel van de Rekenkast!

Onze services

 Bereik structureel je doelgroep met je website. Ben jij klaar om te groeien?
Neem contact op
poop