Logo Noorderinzicht online marketing

Case: Vogtland Perle

Een professionele en toegankelijke website voor het unieke huis in Oelsnitz: de Vogtland Perle. Inclusief maatwerk boekingssysteem en ontwikkeling van een unieke en herkenbaar logo.

De uitdaging

Voor dit unieke huis, de Vogtland Perle, mochten we een professionele website maken. De website moest het mogelijk maken om een overnachting of activiteit te boeken.

Daarnaast mochten we een logo ontwikkelen voor Vogtland Perle. Dit logo moest op zijn beurt een herkenbaar beeldmerk worden van het huis én de omgeving.

Een eerste indruk maak je immers maar één keer en het ontwerp is daarin natuurlijk erg bepalend. Vandaar dat wij veel aandacht hebben geschonken aan het ontwerp.

De oplossing

Omdat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een overnachting of activiteit te boeken, hebben we ons qua website gericht op de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

Door gezamenlijk na te denken over een goede opbouw en structuur zijn we tot een optimale gebruikerservaring gekomen.

Ook is de website multilanguage gemaakt, zodat zowel de Duitse als de Nederlandse taal getoond wordt op de website. In de toekomst komt hier wellicht nog de Engelse taal bij.

Tenslotte is de website aan de 'achterkant' ook gebruiksvriendelijk gemaakt, zodat de reserveringen gemakkelijk en snel behandeld kunnen worden. Zo wordt geen enkele boeking over het hoofd gezien.

Opdrachtgever
Vogtland Perle
Branche
Samenkomsten en overnachten
Diensten
Website laten maken
Maatwerk boekingssysteem
Logo laten maken
Op maandag 28 maart 2022 maakte ik kennis met het Noorderinzicht team. Tijdens een kennismaking gesprek op het kantoor te Kollum werden we samen enthousiast over het nieuwe ‘Vogtland Perle’ project.Als opdrachtgever mocht ik de drie mannen uitdagen om voor mij een logo te ontwerpen en om een duidelijke en herkenbare website te bouwen. Daarbij stelde ik een deadline van ruim drie maanden!? Op zaterdag 9 juli 2022 moest het klaar zijn? Door onze eerste gesprekken kreeg ik 100% vertrouwen in de werkwijze van Noorderinzicht. Ik gaf ze alle ruimte om met een sprekend logo te komen. Ik had wel een persoonlijks wens om in het logo iets van het huis terug te laten komen. Hierin zijn ze 100% geslaagd! Als klant ben ik zeer tevreden over het proces van iets samen bedenken, samen maken en om het uiteindelijk samen, met gepaste trots, te kunnen presenteren. Bent u opzoek naar design? Bent u opzoek naar een mooie professionele website? Zoek niet langer en neem contact op met het Noorderinzicht team! Zegen en groet,Theo Tolsma
Theo Tolsma, oprichter Vogtland Perle gGmbH

Voor het logo is gekozen voor een beeldmerk wat het huis zo goed mogelijk voorstelt. Het huis is in detail nagetekend en verwerkt in het logo. Zelfs de kleuren van het logo zijn geïnspireerd op de daadwerkelijke kleur van het huis.

In het logo is dus het huis te zien, en daaromheen is een prachtige parel vormgegeven. Dit onder andere omdat er in het gebied van het huis vroeger parels werden gevist.

Omdat het huis erg indrukkend is, hebben we gekozen voor een majestueus lettertype, om in de stijl van het huis te blijven.

Trots op
1
Maatwerk boekingssysteem
2
Beschikbare kamers
2023
De eerste conferenties

Trots op het eindresultaat

Op 9 juli werd door Theo en Karin de nieuwe website én het logo gepresenteerd aan alle betrokkenen. Wij zijn erg dankbaar voor het vertrouwen en trots op het eindresultaat! Bekijk hieronder de website van Vogtland Perle.

 

Bekijk resultaat

Over Vogtland Perle

Voor een ieder die op zoek is naar een vakantie, weekendje weg of een doorreis: Vogtland Perle is hiervoor de perfecte plek. De 4 Tolsma's: Theo, Karin, Jona en Tabitha zijn in 2022 naar deze plek verhuisd en zien uit naar jouw komst!

Daarnaast wordt er in alle rust een team gevormd om een baptistengemeente te starten. De verwachting voor de eerste conferenties is in 2023, het huis is dan zo goed als klaar.

Onze services

 Bereik structureel je doelgroep met je website. Ben jij klaar om te groeien?
Neem contact op
poop