Fleet Resource

  • 0%

    Meer conversie via website

  • 0%

    Stijging in organisch verkeer dankzij SEO

Efficiënt webdesign en huisstijlrebranding als ondersteuning in groei van toonaangevend speler in wagenparkbeheer: Fleet Resource.
BrancheDiensten
  • Website laten maken,

  • Rebranding,

  • SEO & SEA

Uitdaging

Fleet Resource, een groeiende speler in wagenparkbeheer, benaderde Noorderinzicht voor een nieuwe website.

Het doel was om een moderne, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige website neer te zetten. Een website – en webervaring in het algemeen – die de groei en ambities van Fleet Resource ondersteunt. 

 

Oplossing en aanpak

Noorderinzicht stelde een uitgebreid pakket voor, inclusief websiteontwikkeling, rebranding van het logo en de huisstijl. Daarnaast ontwierpen we social media content om eenheid te creëren in de nieuwe huisstijl.

Huisstijl en logo redesign

We hebben de huisstijl en het logo van Fleet Resource opnieuw ontworpen om de professionele uitstraling en groei van het bedrijf beter te reflecteren.

Over Fleet Resource

Is het wagenparkbeheer duur, energie- of tijdrovend? Mist er focus, is de benodigde kennis niet in huis en wil jij je weer concentreren op de kernactiviteiten? 

Ontdek hoe Fleet Resource het wagenparkbeheer voor jouw organisatie optimaliseert door het wagenparkbeheer over te nemen. Fleet Resource garandeert hierbij een kosten- en tijdsbesparing en een verhoging van de medewerkerstevredenheid.

Profiteer dus vanprofessioneel beheer met onze real-time software, aanzienlijke kostenbesparingen door centrale prijsafspraken en duurzame oplossingen voor een schoner wagenpark. 

Benieuwd wat wij ook voor jouw groeiend bedrijf kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om samen te werken aan uw succes!
Neem contact op