Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Verbeter je posities in Google en concurreer met de bovenste plekken.
  • Gert Bijma

    Website en huisstijl vernieuwing voor Gert Bijma Bestrating- en Hoveniersbedrijf.

    Bekijk case

  • Rekenkast.nl

    Een innovatieve, moderne website inclusief design elementen voor een innovatief bedrijf in het onderwijs: Rekenkast.nl.

    Bekijk case

SEO Bureau Friesland

Niets is frustrerender dan een website die niet goed gevonden wordt. Zo bereikt 75% van de bezoekers niet eens pagina 2 van een zoekmachine.

Toch zijn zoekmachines de eerste plek waar mensen zoeken naar oplossingen, antwoorden, producten en diensten. Daar horen ook de oplossingen van jouw bedrijf bij. Het is dus van belang om hoger in de zoekmachines te komen.

Bij Noorderinzicht hebben we aan de hand van ons eigen ‘360-model’ de specialistische kennis in huis om jouw organische posities in zoekmachines te verbeteren. 

Wil jij SEO uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Optimaliseer Jouw Online Zichtbaarheid

Breid je bereik uit, versterk je strategie en trek de juiste klanten aan met onze bewezen SEO-oplossingen.

Structureel meer websitebezoekers

Waarschijnlijk biedt jouw bedrijf de beste oplossing in de markt. Het is daarom belangrijk om te voorkomen dat ‘slimme buurjongens’ weglopen met websitebezoekers en potentiële klanten.

Duurzame langetermijnstrategie

Geen slimme trucjes om Google ‘te slim af te zijn’ maar een gezonde, duurzame langetermijnstrategie die vaststaat voor de toekomst.

Jouw posities in zicht

Al je SEO ranking posities in zicht. Houdt bij hoe het met de belangrijkste zoekwoorden gaat en laat deze automatisch bijsturen waar nodig.

Profiteer van meest actuele technieken

Dankzij het plezier in ons werk missen wij geen enkele SEO update en maken we gebruik van de nieuwste tools en technieken.

Meer geschikte potentiële klanten

Door de focus te leggen op de meest relevante zoekwoorden krijg je idealiter ook leukere klanten die beter bij je bedrijf passen.

Transparante Prestatieanalyse

Door de focus te leggen op de meest relevante zoekwoorden krijg je idealiter ook leukere klanten die beter bij je bedrijf passen.

Bedrijven die je voor gingen

Stappenplan

Stap 1

Kennismaking en strategie

Een fijne kennismaking is het halve werk! Daarbij horen we graag je bedrijfsdoelen aan en bepalen we een strategisch doel.

Stap 2

Zoekwoord onderzoek

Geen lange lijst met brede zoekwoorden, maar relevante zoekwoorden die aansluiten bij jouw bedrijf en jouw ideale klantprofiel.

Stap 3

Analyse en advies

We kijken naar jouw huidige situatie. Waar liggen kansen op korte en lange termijn? Je ontvangt een uitgebreid rapport dat gegarandeerd interessante inzichten oplevert.

Stap 4

Audit en uitvoering

Het echte werk begint. We nemen je website onder handen in een tempo naar keuze. Ook daarna blijven we meedenken over groeikansen in de markt.

Stap 5

Maandelijkse rapportage

Profiteer periodiek van transparante inzichten in stijgingen en eventuele dalingen in de rankings in je mailbox. 

Bouw je online aanwezigheid op met een duurzame strategie, geen trucjes. Onze passie voor meetbare resultaten leidt tot groei die blijft.

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden

SEO AUDIT

Inzicht in SEO voor beginnende én grotere bedrijven.

649

00

Vanaf prijs, eenmalig

De meest uitgebreide SEO audit op meerdere facetten: domeinniveau, paginaniveau, concurrentie en backlink profiel.

Complete SEO audit

Rankings rapportage via PDF

Proactief meedenken en eerlijk advies

Offerte

SEO AUDIT + UITVOERING

Inzicht in SEO én exponentieel klimmen in de zoekresultaten.

999

00

Vanaf prijs, eenmalig

Alles in de SEO audit + uitvoering op meerdere facetten: domeinniveau, paginaniveau, concurrentie en backlink profiel.

 

Alles van SEO Audit

Professionele uitvoering

Uitgebreide rapportag, uitleg en advies

Offerte

Wat klanten zeggen over ons

Wij hebben als bedrijf nooit samengewerkt met Noorderinzicht, maar dit is uitsluitend aan hun professionaliteit te danken. Ze gaan niet zomaar met iemand in zee. Alles werd goed overwogen. Er was omwille van technische redenen geen match met ons. Bedankt jongens, en wie weet tot later wanneer de sterren gunstiger staan :-)
De mannen van noorderinzicht hebben de websites voor mijn bedrijf gemaakt, meerdanmeubels.nl en rekenkast.nl, zeer tevreden, korte lijntjes en goed werk geleverd!
Klantvriendelijk en zeer professionele dienstverlening met aandacht voor de klant. Een zeer prettige ervaring met de hulp van Noorderinzicht mijn website een boost gegeven. Resultaat meer verkoop via online marketing en vindbaarheid via google advertenties.
"Noorderinzicht heeft ons op een fantastische wijze geholpen! We hadden de wens om 3 aparte organisaties samen te voegen onder 1 logo en huisstijl en daarin heeft Noorderinzicht alles voor ons geregeld. Na één inventariserend gesprek zijn ze aan de slag gegaan om een logo en huisstijl te ontwerpen en bij de presentatie was het direct raak! Ongelooflijk knap hoe ze vanuit een gesprek op de juiste manier zoiets weten neer te zetten. Daar laten ze het niet bij, ze zijn daarna ook verder alles voor ons ontworpen op het gebied van website, briefpapier, visitiekaartjes, bestickeringen van auto's e.d.Wij zijn echt ontzettend tevreden over Noorderzicht en het is absoluut aan te raden!"
Noorderinzicht is heel allround. Ze hebben veel kennis over online marketing, SEO en SEA, het bouwen van een website en het maken van een mooie huisstijl. Ze zijn mijn steun en toeverlaat als het gaat om Wordpress, WooCommerce en Adwords. Ze hebben altijd een oplossing en ze zijn erg servicegericht. Ze zijn heel snel in hun reacties dus ik zit nooit lang met mijn handen in mijn haar :-).

Altijd 'Goed Gevonden' met Noorder inzicht

On-page SEO
Zo zorgen we ervoor dat zoekmachines begrijpen waar je website over gaat.

Technische SEO
Wij optimaliseren technische aspecten zodat zoekmachines de website goed en snel kunnen uitlezen.

Off-page SEO
Inspanningen die ervoor zorgen dat meer websites iets (positiefs) over jouw website zeggen waardoor jouw website het hoogst gewaardeerd wordt.

UX (NIEUW) 
Hiermee zorgen we voor dat extra stapje: het optimaliseren van de gebruikerservaring op de website zodat de zoekmachines de website hoger kunnen waarderen.

Contact

Veelgestelde vragen

Wanneer is SEO uitbesteden voor mij geschikt?

SEO is geschikt voor vrijwel ieder type bedrijf. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de bedrijfsdoelstellingen maken wij een plan op maat. Valt er bijvoorbeeld off-page geen winst te behalen, dan leggen we gewoon de focus op on-page, en andersom.

Hoe meten jullie de SEO resultaten?

Er zijn verschillende tools die wij gebruiken om SEO te meten zoals Google Search Console en Google Analytics en 10+ andere tools. Als bedrijf ontvang je maandelijks een PDF rapportage in je mailbox met daarin de belangrijkste SEO resultaten. Transparantie staat hierin voorop.

Hoe snel kan ik SEO resultaat verwachten?

Meestal zijn er binnen 4-8 weken de eerste SEO resultaten te zien. En omdat wij ons altijd richten op duurzame, gezonde langetermijnresultaten kan dit alleen maar beter worden.

Maakt het uit welk CMS ik gebruik, bijvoorbeeld WordPress?

Wij kunnen met nagenoeg alle CMS’en uit de voeten. Maak je dus gebruik van WordPress, Drupal, Shopify of een ander CMS dan is dat geen probleem.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in SEO?

Misschien twijfel je nog of zoekmachine optimalisatie echt de oplossing is voor je organisatie. Plan daarom gerust een vrijblijvende telefonische kennismaking in. We helpen je graag verder.

Contact