Logo laten ontwerpen

Een logo is meer dan een afbeelding; het verbindt jouw merk met jouw publiek! Je bouwt ermee een brug tussen jouw bedrijf en waar klanten naar op zoek zijn. 

Laat je merkervaring en unieke identiteit versterken met Noorderinzicht

Maatwerk design
Geen standaard logo, maar een professioneel logo om nooit meer te vergeten.
Overal toepasbaar
Een geschikt logo, toepasbaar op alle reclame-uitingen. Bijvoorbeeld voor jouw website, winkel en bedrijfsauto.
Compleet pakket
Inclusief bronbestand, beeldmerk, favicon en mockup om te delen op social media?

Waarom je logo laten ontwerpen?

Een logo is meer dan een plaatje; het is jouw identiteit. Het is hoe klanten je herkennen, zich jou herinneren, en het gevoel dat je merk oproept. Daarom is het cruciaal dat je logo niet alleen uniek en opvallend is, maar ook de juiste boodschap uitstraalt.

Bij Noorderinzicht draait het om een professioneel logo dat aansluit bij jouw visie, missie, en bedrijfswaarden. Of je nu een startup bent of een gevestigd bedrijf, wij maken het logo dat bij je past.

Wil je samenwerken aan een logo dat jouw merk versterkt? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs voor een kopje koffie!

Ons werk

Waarom je logo laten ontwerpen door Noorderinzicht?

Waar Noorderinzicht zich in onderscheid

8 jaar Ervaring:

We hebben de expertise om uw visie om te zetten in een logo dat werkt.

75+ Logo's Ontworpen:

Elke week bezig met het creëren van effectieve logo's.

Gratis Kennismaking:

Een uitzonderlijk logo begint met een goed gesprek. We leren u graag kennen.

Bedrijven die je voor gingen

Voordelen logo laten ontwerpen

Professioneel logo: Jouw logo, jouw uitstraling.

Strak en moderne stijl: Up-to-date met de laatste trends.

Inclusief huisstijlhandboek: Voor een consistent logogebruik.

Onbeperkt revisies: We stoppen pas als je 100% tevreden bent.

Inclusief brand document & Visitekaartjes Ontwerp: Alles wat je nodig hebt in één pakket.

Contact

Pakketten logo laten ontwerpen

Volledige ontzorging bij Noorderinzicht

Pro

Een professioneel logo voor starters.

650

00

Excl. BTW

Inclusief branddocument

Onbeperkt revisies

Inclusief font licenties

Offerte

Maatwerk

Voor gevorderde bedrijven die meer willen.

Op aanvraag

+

Excl. BTW

Alles uit het pro pakket

Inclusief presentatie met uitleg

Sparringsmogelijkheden met interne team (voor grotere bedrijven)

Offerte

Wat klanten zeggen over Noorderinzicht

Klantvriendelijk en zeer professionele dienstverlening met aandacht voor de klant. Een zeer prettige ervaring met de hulp van Noorderinzicht mijn website een boost gegeven. Resultaat meer verkoop via online marketing en vindbaarheid via google advertenties.
Noorderinzicht is heel allround. Ze hebben veel kennis over online marketing, SEO en SEA, het bouwen van een website en het maken van een mooie huisstijl. Ze zijn mijn steun en toeverlaat als het gaat om Wordpress, WooCommerce en Adwords. Ze hebben altijd een oplossing en ze zijn erg servicegericht. Ze zijn heel snel in hun reacties dus ik zit nooit lang met mijn handen in mijn haar :-).
Erg blij met de hulp van Noorderinzicht. Gekozen voor een SEA-pakket, daarnaast nog ook hulp gekregen met andere onderdelen. Kortom heel erg tevreden met de samenwerking!
De mannen van noorderinzicht hebben de websites voor mijn bedrijf gemaakt, meerdanmeubels.nl en rekenkast.nl, zeer tevreden, korte lijntjes en goed werk geleverd!
"Wij werken nu ruim één jaar samen met Noorderinzicht en zijn vanaf de start erg tevreden. Noorderinzicht heeft ons geholpen een toename in verkeer en conversie te realiseren tegen een lagere prijs. Dat kregen we zelf niet voor elkaar. Een enorm pluspunt is de transparante rapportages en uitleg. Ze nemen altijd ruim de tijd voor vragen, advies en doelstellingen in het bedrijf. Zeker een aanrader om met deze partij in zee te gaan als je zoekmachine adverteren wil uitbesteden én prachtige resultaten wil behalen!"
Wij hebben als bedrijf nooit samengewerkt met Noorderinzicht, maar dit is uitsluitend aan hun professionaliteit te danken. Ze gaan niet zomaar met iemand in zee. Alles werd goed overwogen. Er was omwille van technische redenen geen match met ons. Bedankt jongens, en wie weet tot later wanneer de sterren gunstiger staan :-)
Super tevreden met de werkzaamheden van Noorderinzicht. Luisteren goed naar jou wensen en geven daar waar nodig advies.
"Noorderinzicht heeft ons op een fantastische wijze geholpen! We hadden de wens om 3 aparte organisaties samen te voegen onder 1 logo en huisstijl en daarin heeft Noorderinzicht alles voor ons geregeld. Na één inventariserend gesprek zijn ze aan de slag gegaan om een logo en huisstijl te ontwerpen en bij de presentatie was het direct raak! Ongelooflijk knap hoe ze vanuit een gesprek op de juiste manier zoiets weten neer te zetten. Daar laten ze het niet bij, ze zijn daarna ook verder alles voor ons ontworpen op het gebied van website, briefpapier, visitiekaartjes, bestickeringen van auto's e.d.Wij zijn echt ontzettend tevreden over Noorderzicht en het is absoluut aan te raden!"

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost logo laten ontwerpen?

Wij leveren hoge kwaliteit logo’s voor een betaalbare prijs vanaf 450,- exclusief BTW. Daarmee hebben we geen ‘one-size fits all’ pakketprijs, maar leveren wij graag professioneel maatwerk.

Hoe gaat logo laten ontwerpen in zijn werk?

Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te houden starten we met een gratis kennismakingsgesprek waarbij we jou en je bedrijf graag leren kennen. Wanneer er een fijne klik is lichten wij graag onze werkwijze

Hoe leveren jullie mijn logo aan?

Wij leveren het nieuwe logo aan in alle bestandsformaten die nodig zijn om overal gepresenteerd te worden. Denk aan JPEG, PNG, EPS, SVG en PDF (bewerkbaar). Ander bestandsformaat nodig? Dan sturen wij ook deze kosteloos toe.

Is het ook mogelijk om mijn huidige logo te restylen?

Ja. Ook het restylen, redesignen of moderniseren van bestaande logo’s doen wij graag. Bekijk hiervoor ook rebranding. Ook deze leveren wij compleet vernieuwd in alle bestandsformaten aan.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in logo's?

Misschien twijfel je nog of een nieuw logo laten maken door Noorderinzicht echt de oplossing is voor je organisatie. Plan daarom gerust een vrijblijvende telefonische kennismaking in. We helpen je graag verder.

Contact