Webdesign friesland

De juiste vertaling van jouw merk in een 100% uniek webdesign.
Uniek webdesign
Geen standaard template, maar ambachtelijk maatwerk aansluitend op de huisttijl.
We gaan verder
Geen standaard fonts en ruimtes, maar maatwerk elementen, icons en fluid fonts.
Samen met jou
Geen website ‘over de schutting’ maar wij werken samen met jou of iemand binnen je organisatie.

WordPress Webdesign Friesland

Een uniek webdesign is als een handgemaakt maatpak; het past precies en laat de persoonlijkheid van je merk optimaal naar voren komen.

Toch maken veel bedrijven gebruik van standaard templates. Hiermee loop je het risico ‘weer zo’n website’ te worden waardoor het onmogelijk wordt om een blijvend goede indruk te maken op je bezoekers.

Een op maat gemaakt (uniek) design daarentegen, weerspiegelt de unieke waarden en visie van jouw bedrijf. Het creëert een onvergetelijke, authentieke en boeiende gebruikerservaring die niet alleen vertrouwen wekt, maar je bezoekers ook aanzet tot actie. 

Zo’n ervaring legt de basis voor een sterke merkidentiteit voor de lange termijn!

De Noorderinzicht Manier

Bij Noorderinzicht begrijpen we dat webdesign meer is dan alleen een fraaie uitstraling.

Even eerlijk: Een goed uitziende website is natuurlijk mooi, maar wat als je bezoekers de weg kwijtraken? Jouw klanten willen makkelijk vinden wat ze zoeken en zich welkom voelen, net als in hun favoriete koffiezaak.

Daarom combineren we stijl met functionaliteit. Geen wirwar aan knoppen of verborgen informatie, maar een heldere structuur waarin bezoekers zich moeiteloos kunnen bewegen. 

Zo krijg je niet alleen complimenten over hoe je site eruitziet, maar ook over hoe soepel hij werkt. En dat is toch wat je echt wilt?

Stappenplan WordPress Webdesign

Stap 1

Kennismaking

Wij vinden het onvermijdelijk om jouw bedrijf te doorgronden. Wie is de doelgroep, waarom bestaat jouw bedrijf en wat is de visie van de organisatie?

Stap 2

Onderzoek

We duiken diep in de wereld van jouw markt en doelgroep. We bekijken wie ze zijn, wat ze belangrijk vinden en hoe we ze het beste kunnen bereiken.

Stap 3

Aan de slag

Onze grafische vormgevers zetten de visie om in een modern webdesign. Niet met standaard templates maar ouderwets ambachtelijk maatwerk uit Friesland.

Stap 4

Presentatie

Bij Noorderinzicht zit overal een idee achter. Deze lichten we maar al te graag toe. Nog niet de juiste snaar geraakt? Dan snellen wij ons terug naar de tekentafel.

Stap 5

Oplevering

Wij leveren jouw nieuwe webdesign op met een 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat we pas opleveren wanneer jij tevreden bent.

Oog voor detail met webdesign friesland

Tenslotte hebben wij een scherp oog voor detail. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met het gebruik van knoppen. Wij maken de knop zowel visueel aantrekkelijk als functioneel. We denken na over de kopgrootte, tekst in de knop en de mouse-over van de knoppen. Een klein detail wat een grote impact heeft.

Een ander belangrijk detail is de opmaak van teksten. Denk aan groottes, lengtes, ruimtes (hiërarchie) tussen de teksten.

Én kleur natuurlijk. Denk aan kleurcontrasten, kleurgebruik (WCAG-proof).

WCAG-proof houdt in dat mensen met een visuele beperking goed op de website kunnen navigeren. Zo’n 20% van de websitebezoekers hebben moeite met het onderscheiden van kleuren of kunnen niet scherp zien. Wij zorgen ervoor dat de teksten goed leesbaar zijn en de kleurcontrasten zodanig zijn afgesteld dat een webdesign voor iedereen toeganklijk is!

WAAROM KIEZEN VOOR NOORDERINZICHT

Waar Noorderinzicht zich in onderscheid in webdesign friesland

Creatieve specialisten

Geen uitdaging of vraag is ons te gek. Onze design specialisten denken graag met je mee.

Onderscheidend en uniek

Noorderinzicht is maakt de meest moderne, frisse en unieke ontwerpen.

Ervaren ontwerpers/designers

Met meer dan 15 jaar ervaring nog steeds dagelijks bezig met innovatieve ontwikkeling

Geschikt voor alle apparaten

Niet alleen maar ‘geschikt’ maar daadwerkelijk een functioneel ontwerp voor verschillende apparaten

100% tevredenheidsgarantie

Design komt aan op smaak. Daarom stoppen wij niet eerder totdat jij tevreden bent.

UX en WCAG proof

Gebruiksvriendelijk voor iedereen. Erg handig als je écht inclusief wilt zijn in de huidige samenleving.

WordPress Webdesigner friesland mét inzicht in detail

Ervaren vormgevers;

Persoonlijk advies;

Inzicht in UX én UI;

100% tevredenheidsgarantie.

Contact

Bedrijven die je voor gingen

Kosten WordPress Webdesign

De kosten van webdesign friesland bij Noorderinzicht

Webdesign Compleet

Een webdesign op maat voor jouw bedrijf of klant

925

00

Vanaf prijs, excl. BTW.

Inclusief 6x pagina design

Inclusief presentatie

Ook voor webbureaus

Onbeperkt aantal revisies

Offerte

Maatwerk

Voor het gevorderde bedrijf die veel van plan is

Op aanvraag

+

Excl. BTW

Alles van Webdesign Compleet

Onbeperkt aantal pagina's

Spoedlevering mogelijk

Overige aanvullende wensen

Offerte

Wat klanten zeggen over Noorderinzicht

Wij hebben als bedrijf nooit samengewerkt met Noorderinzicht, maar dit is uitsluitend aan hun professionaliteit te danken. Ze gaan niet zomaar met iemand in zee. Alles werd goed overwogen. Er was omwille van technische redenen geen match met ons. Bedankt jongens, en wie weet tot later wanneer de sterren gunstiger staan :-)
"Wij werken nu ruim één jaar samen met Noorderinzicht en zijn vanaf de start erg tevreden. Noorderinzicht heeft ons geholpen een toename in verkeer en conversie te realiseren tegen een lagere prijs. Dat kregen we zelf niet voor elkaar. Een enorm pluspunt is de transparante rapportages en uitleg. Ze nemen altijd ruim de tijd voor vragen, advies en doelstellingen in het bedrijf. Zeker een aanrader om met deze partij in zee te gaan als je zoekmachine adverteren wil uitbesteden én prachtige resultaten wil behalen!"
"Noorderinzicht heeft ons op een fantastische wijze geholpen! We hadden de wens om 3 aparte organisaties samen te voegen onder 1 logo en huisstijl en daarin heeft Noorderinzicht alles voor ons geregeld. Na één inventariserend gesprek zijn ze aan de slag gegaan om een logo en huisstijl te ontwerpen en bij de presentatie was het direct raak! Ongelooflijk knap hoe ze vanuit een gesprek op de juiste manier zoiets weten neer te zetten. Daar laten ze het niet bij, ze zijn daarna ook verder alles voor ons ontworpen op het gebied van website, briefpapier, visitiekaartjes, bestickeringen van auto's e.d.Wij zijn echt ontzettend tevreden over Noorderzicht en het is absoluut aan te raden!"
De mannen van noorderinzicht hebben de websites voor mijn bedrijf gemaakt, meerdanmeubels.nl en rekenkast.nl, zeer tevreden, korte lijntjes en goed werk geleverd!
Klantvriendelijk en zeer professionele dienstverlening met aandacht voor de klant. Een zeer prettige ervaring met de hulp van Noorderinzicht mijn website een boost gegeven. Resultaat meer verkoop via online marketing en vindbaarheid via google advertenties.
Super tevreden met de werkzaamheden van Noorderinzicht. Luisteren goed naar jou wensen en geven daar waar nodig advies.
Erg blij met de hulp van Noorderinzicht. Gekozen voor een SEA-pakket, daarnaast nog ook hulp gekregen met andere onderdelen. Kortom heel erg tevreden met de samenwerking!
Noorderinzicht is heel allround. Ze hebben veel kennis over online marketing, SEO en SEA, het bouwen van een website en het maken van een mooie huisstijl. Ze zijn mijn steun en toeverlaat als het gaat om Wordpress, WooCommerce en Adwords. Ze hebben altijd een oplossing en ze zijn erg servicegericht. Ze zijn heel snel in hun reacties dus ik zit nooit lang met mijn handen in mijn haar :-).

Veelgestelde vragen over webdesign laten maken

Waarom zou ik kiezen voor maatwerk in plaats van een standaard template?

Met een uniek design kun je een onvergetelijke en authentieke ervaring bieden die echt past bij jouw merk.

Werken jullie ook samen met mijn team aan het webdesign?

Absoluut, wij geloven in een gezamenlijke aanpak om een website te creëren die echt bij je past. Ook doen we grondig doelgroep- en marktonderzoek om de gebruiker nog beter te begrijpen.

Is jullie webdesign ook gebruiksvriendelijk (UX)?

Ja, we combineren stijl met functionaliteit. Je site zal er niet alleen goed uitzien, maar ook makkelijk te navigeren én voor iedereen te gebruiken zijn (WCAG-proof).

Wat houdt WCAG-proof in en is dit belangrijk?

WCAG-proof houdt in dat mensen met een visuele beperking goed op de website kunnen navigeren. Zo'n 20% van websitebezoekers hebben moeite met het onderscheiden van kleuren of kunnen niet scherp zien. Wij zorgen ervoor dat een webdesign voor iedereen toegankelijk is.

Wat als ik niet tevreden ben met het eindresultaat?

Geen zorgen, we hebben een 100% tevredenheidsgarantie. We stoppen niet voordat jij tevreden bent.

Waarom zou ik voor Noorderinzicht kiezen voor mijn webdesign?

Met meer dan 15 jaar ervaring, creatieve specialisten en een unieke aanpak zorgen wij dat je niet alleen tevreden bent, maar ook een onderscheidende website krijgt.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in webdesign?

Misschien twijfel je nog of een WordPress webdesign door Noorderinzicht echt de oplossing is voor je organisatie. Neem daarom gerust vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Contact