Visitekaartje laten ontwerpen

Geef je relaties niet alleen je naam en je nummer, maar een ervaring! Een ervaring die jouw merkverhaal vertegenwoordigt.
Maatwerk design
Een professioneel visitekaartje laten maken die écht opvalt.
Razendsnelle service
Binnen 7 werkdagen in huis. Ook spoedlevering is mogelijk.
Geregeld van A-Z
Wij bieden een complete oplossing in ontwerp, drukken en een snelle levering.

Waarom je visitekaartjes laten ontwerpen?

Een goede indruk maak je maar één keer. Zorg daarom dat je een visitekaartje achterlaat om nooit meer te vergeten.

Een visitekaartje van Noorderinzicht is meer dan alleen een kaartje; het is een belofte, een uiting van jouw merk, jouw ambitie. 

Geïnteresseerd in het maken achterlaten van een goede indruk? Inclusief snelle service en afwerking naar keuze? Lees verder of neem hieronder direct contact op.

WAAROM KIEZEN VOOR NOORDERINZICHT

Waar Noorderinzicht zich in onderscheid als webbureau uit friesland

Service en Nazorg

Van nabestellingen tot extra kaartjes voor nieuwe werknemers, wij regelen het zonder extra kosten.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij stoppen niet voordat u tevreden bent, met een onbeperkt aantal revisies!

Lokale Sparringpartner

We zijn meer dan een bedrijf op afstand; we zijn uw lokale partner in grafisch design.

Voordelen visitekaartje laten maken bij Noorderinzicht

Design op maat.

Persoonlijk advies.

Inclusief drukwerk.

Hoge kwaliteit papier.

QR-code naar uw website.

100% tevredenheidsgarantie.

Contact

Bedrijven die je voor gingen

Kosten visitekaartjes laten ontwerpen én maken

Volledige ontzorging bij Noorderinzicht.

Pro

Voor ondernemers die een unieke indruk willen achterlaten.

149

00

Excl. BTW

Inclusief 500 stuks visitekaartjes

Glans of mat afwerking

Inclusief drukkosten

QR code mogelijk

Offerte

Maatwerk

Voor grotere organisaties die een unieke ervaring willen achterlaten.

Op aanvraag

+

Excl. BTW

Kies uit meerdere oplages

Voor meerdere collega's

Spoedlevering mogelijk

Luxe materiaal en afwerking

Offerte

Wat klanten zeggen over Noorderinzicht

"Noorderinzicht heeft ons op een fantastische wijze geholpen! We hadden de wens om 3 aparte organisaties samen te voegen onder 1 logo en huisstijl en daarin heeft Noorderinzicht alles voor ons geregeld. Na één inventariserend gesprek zijn ze aan de slag gegaan om een logo en huisstijl te ontwerpen en bij de presentatie was het direct raak! Ongelooflijk knap hoe ze vanuit een gesprek op de juiste manier zoiets weten neer te zetten. Daar laten ze het niet bij, ze zijn daarna ook verder alles voor ons ontworpen op het gebied van website, briefpapier, visitiekaartjes, bestickeringen van auto's e.d.Wij zijn echt ontzettend tevreden over Noorderzicht en het is absoluut aan te raden!"
Super tevreden met de werkzaamheden van Noorderinzicht. Luisteren goed naar jou wensen en geven daar waar nodig advies.
Wij hebben als bedrijf nooit samengewerkt met Noorderinzicht, maar dit is uitsluitend aan hun professionaliteit te danken. Ze gaan niet zomaar met iemand in zee. Alles werd goed overwogen. Er was omwille van technische redenen geen match met ons. Bedankt jongens, en wie weet tot later wanneer de sterren gunstiger staan :-)
"Wij werken nu ruim één jaar samen met Noorderinzicht en zijn vanaf de start erg tevreden. Noorderinzicht heeft ons geholpen een toename in verkeer en conversie te realiseren tegen een lagere prijs. Dat kregen we zelf niet voor elkaar. Een enorm pluspunt is de transparante rapportages en uitleg. Ze nemen altijd ruim de tijd voor vragen, advies en doelstellingen in het bedrijf. Zeker een aanrader om met deze partij in zee te gaan als je zoekmachine adverteren wil uitbesteden én prachtige resultaten wil behalen!"
Erg blij met de hulp van Noorderinzicht. Gekozen voor een SEA-pakket, daarnaast nog ook hulp gekregen met andere onderdelen. Kortom heel erg tevreden met de samenwerking!
Noorderinzicht is heel allround. Ze hebben veel kennis over online marketing, SEO en SEA, het bouwen van een website en het maken van een mooie huisstijl. Ze zijn mijn steun en toeverlaat als het gaat om Wordpress, WooCommerce en Adwords. Ze hebben altijd een oplossing en ze zijn erg servicegericht. Ze zijn heel snel in hun reacties dus ik zit nooit lang met mijn handen in mijn haar :-).
Klantvriendelijk en zeer professionele dienstverlening met aandacht voor de klant. Een zeer prettige ervaring met de hulp van Noorderinzicht mijn website een boost gegeven. Resultaat meer verkoop via online marketing en vindbaarheid via google advertenties.
De mannen van noorderinzicht hebben de websites voor mijn bedrijf gemaakt, meerdanmeubels.nl en rekenkast.nl, zeer tevreden, korte lijntjes en goed werk geleverd!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het ontwerpen van visitekaartjes?

De kosten voor het ontwerpen en drukken van 500 visitekaartjes bedragen €149,- exclusief BTW. Wij kunnen visitekaartjes op verschillende materialen drukken. Voor extra luxe papiersoorten rekenen wij een kleine meerprijs.

Leveren jullie ook luxere en unieke papiersoorten?

Ook luxere of unieke (papier)soorten zijn mogelijk. Denk hierbij ook aan duurzame of creatieve oplossingen. Groot - klein, vierkant - rond, dik - dun, alles is mogelijk!

Als ik meer visitekaartjes bestel, geven jullie dan ook staffelkorting?

Ja, bij de leveranciers waar wij onze visitekaartjes laten drukken krijgen wij ook staffelkorting, deze korting rekenen wij door aan de klant.

Wat zijn de afmetingen van visitekaartjes?

Een visitekaartje is over het algemeen 85x55 mm groot. Desondanks kunnen wij verschillende maten en groottes leveren, maar ook bijvoorbeeld visitekaartjes met ronde hoeken.

Wat zijn de levertijden van de visitekaartjes?

Binnen 7 werkdagen kunnen wij jouw visitekaartjes ontwerpen en aanleveren. Wanneer er al een ontwerp ligt hanteren wij 5 werkdagen.

Welke afwerking hebben de visitekaartjes?

Van matlaminaat tot glanslaminaat, alles is mogelijk. Zo krijgt jouw visitekaartje bij ons altijd een luxe uitstraling.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in visitekaartjes?

Misschien twijfel je nog of een nieuwe visitekaartjes laten ontwerpen door Noorderinzicht echt de oplossing is voor je organisatie. Plan daarom gerust een vrijblijvende telefonische kennismaking in. We helpen je graag verder.

Contact