Rebranding

Jouw logo in een nieuw jasje? Toon je logo weer als nieuw aan je klanten, collega’s en vrienden.
Jouw huisstijl of logo weer als nieuw
Blijf representatief met een moderne en frisse look
Klaar voor de komende jaren

Een frisse update

Juist de meest onverstoorbare merken blijven altijd in ontwikkeling. Denk aan Adidas, Apple en andere grote merken. Een logo en huisstijl staat nooit stil.  

Het bedrijf is veranderd. De omgeving is veranderd. En misschien is ook de doelgroep die je wilt aanspreken veranderd. 

Maar de stijl, dié beweegt mee!

Vele sterke merken gingen je voor in deze digitale opfrisbeurt: rebranding. Ga mee met veranderingen in jouw markt en spreek nieuwe doelgroepen aan!

Meer informatie over rebranding of overweeg je rebranding? Neem dan gerust contact met ons op.

Jouw huisstijl updaten?

Doorga je momenteel een bijzondere verandering in bedrijf, bijvoorbeeld door een visie, fusie of samenwerking?

Dan kan het zijn dat je iets nieuws wilt, maar niet compleet afscheid wil nemen van de merkidentiteit uit het verleden.

Voor dit soort uitdagingen lopen wij bij Noorderinzicht warm. Zo hebben wij hier al tal van bedrijven succesvol mee mogen helpen.

Een update of rebranding is niet hetzelfde als een compleet nieuw logo. Ga hiervoor naar logo laten maken

Onze Rebranding Werkwijze

Stap 1

Kennismaking

Wij vinden het onvermijdelijk om jullie bedrijf te doorgronden. Wie is de doelgroep, waarom bestaat jullie bedrijf en wat is de visie van de organisatie?

Stap 2

Onderzoek

We duiken diep in de wereld van jouw markt en doelgroep. We bekijken wie ze zijn, wat ze belangrijk vinden en hoe we ze het beste kunnen bereiken. 

Stap 3

Aan de slag

Onze grafische vormgevers zetten de vernieuwde visie om in een moderne look. Niet met A.i. of stock logo voorbeelden maar gewoon ouderwets ambachtelijk maatwerk uit Friesland.

Stap 4

Presentatie

Bij Noorderinzicht zit overal een idee achter. Deze lichten we maar al te graag toe. Nog niet de juiste snaar geraakt? Dan snellen wij ons terug naar de tekentafel.

Stap 5

Oplevering

Wij leveren jouw nieuwe design op met een 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat we pas opleveren wanneer jij tevreden bent.

Bedrijven die je voor gingen met rebranding

Verleg ambities en doelen, niet je identiteit. Laat je huisstijl meebewegen met de tijd.

Rebranding pakketten

Volledige ontzorging met de pakketten van Noorderinzicht.

Pro

Voor starters die goed willen beginnen

650

00

Excl. BTW

Inclusief branddocument

Onbeperkt revisies

Inclusief font licenties

Maatwerk

Voor grote bedrijven die meer willen

Op aanvraag

+

Excl. BTW

Alles uit het pro pakket

Inclusief presentatie met uitleg

Sparringsmogelijkheden met interne team (voor grotere bedrijven)

Vraag offerte aan

Wat klanten zeggen over ons

Wij hebben als bedrijf nooit samengewerkt met Noorderinzicht, maar dit is uitsluitend aan hun professionaliteit te danken. Ze gaan niet zomaar met iemand in zee. Alles werd goed overwogen. Er was omwille van technische redenen geen match met ons. Bedankt jongens, en wie weet tot later wanneer de sterren gunstiger staan :-)
Noorderinzicht is heel allround. Ze hebben veel kennis over online marketing, SEO en SEA, het bouwen van een website en het maken van een mooie huisstijl. Ze zijn mijn steun en toeverlaat als het gaat om Wordpress, WooCommerce en Adwords. Ze hebben altijd een oplossing en ze zijn erg servicegericht. Ze zijn heel snel in hun reacties dus ik zit nooit lang met mijn handen in mijn haar :-).
Klantvriendelijk en zeer professionele dienstverlening met aandacht voor de klant. Een zeer prettige ervaring met de hulp van Noorderinzicht mijn website een boost gegeven. Resultaat meer verkoop via online marketing en vindbaarheid via google advertenties.
De mannen van noorderinzicht hebben de websites voor mijn bedrijf gemaakt, meerdanmeubels.nl en rekenkast.nl, zeer tevreden, korte lijntjes en goed werk geleverd!
"Noorderinzicht heeft ons op een fantastische wijze geholpen! We hadden de wens om 3 aparte organisaties samen te voegen onder 1 logo en huisstijl en daarin heeft Noorderinzicht alles voor ons geregeld. Na één inventariserend gesprek zijn ze aan de slag gegaan om een logo en huisstijl te ontwerpen en bij de presentatie was het direct raak! Ongelooflijk knap hoe ze vanuit een gesprek op de juiste manier zoiets weten neer te zetten. Daar laten ze het niet bij, ze zijn daarna ook verder alles voor ons ontworpen op het gebied van website, briefpapier, visitiekaartjes, bestickeringen van auto's e.d.Wij zijn echt ontzettend tevreden over Noorderzicht en het is absoluut aan te raden!"

Tijd voor Rebranding!

Creatieve specialisten
Geen uitdaging of vraag is ons te gek. Onze design specialisten denken graag met je mee.

Onderscheidend en uniek
Noorderinzicht is maakt de meest moderne, frisse en unieke ontwerpen.

Ervaren ontwerpers/designers
Met meer dan 15 jaar ervaring nog steeds dagelijks bezig met innovatieve ontwikkeling

100% tevredenheidsgarantie
Design komt aan op smaak. Daarom stoppen wij niet eerder totdat jij tevreden bent.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat is rebranding precies?

Rebranding is het proces van het vernieuwen van de visuele elementen van je merk, zoals je logo en huisstijl, om zo beter aan te sluiten bij de huidige status en doelen van je bedrijf. Het is meer dan alleen een nieuw jasje; het is een manier om je merkidentiteit op te frissen en te moderniseren.

Is rebranding alleen voor grote merken zoals Adidas en Apple?

Nee, rebranding is voor elk merk dat wil blijven evolueren. Of je nu een klein bedrijf of een groot concern bent, als je merkt dat je bedrijf, doelgroep of markt is veranderd, is het tijd om je merkstijl te herzien.

Wat is het verschil tussen een nieuw logo en rebranding?

Een nieuw logo is slechts een onderdeel van rebranding. Rebranding gaat verder en kijkt naar alle visuele aspecten van je merk, inclusief huisstijl en visuele identiteit.

Kan ik alleen een deel van mijn huisstijl laten vernieuwen?

Zeker, als je tevreden bent met bepaalde elementen van je huidige huisstijl, kunnen we ons concentreren op de aspecten die een update nodig hebben.

Benieuwd wat wij in rebranding voor je kunnen betekenen?

Misschien twijfel je nog of een nieuwe rebranding wilt laten uitbesteden door Noorderinzicht. Plan daarom gerust een vrijblijvende telefonische kennismaking in. We helpen je graag verder.

Kom in contact