LeaseSwap

 • 0%

  Stijging in overnames van Leasecontracten

 • 0%

  Meer contactaanvragen via de website in 2022

Een ijzersterke online marketing strategie voor hét online platform op het gebied van zakelijke leasecontracten overnemen.
BrancheDiensten
 • Zoekmachine adverteren (SEA),

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO),

 • Video adverteren,

 • YouTube ads

 • Videomarketing

De uitdaging

Noorderinzicht zorgde samen met U-nited Marketing voor een ijzersterke online marketingstrategie voor LeaseSwap: hét platform voor leasecontract overname.

Dit was een mooie uitdaging omdat het domein nog vrij nieuw was, LeaseSwap is een jong en innovatief bedrijf en wij mochten dit online tot een succes maken.

“Noorderinzicht is een jong en dynamisch team wat ondanks hun leeftijden al zeer veel ervaring en kennis in huis hebben. Zij weten ons altijd weer te verrassen met goede ideeën en streven altijd naar het hoogste haalbare. Wij van LeaseSwap zijn blij dat we Noorderinzicht als partner hebben en bevelen hun dan ook bij iedereen aan!”

Lennert van Bodegom
SwapBuddy bij LeaseSwap

De oplossing

Voor LeaseSwap hebben wij op een maatwerk wijze de klantervaring in kaart gebracht en een marketingflow bedacht die niet alleen goed werkt, maar ook gebruiksvriendelijk en effectief is.

 Omdat LeaseSwap (en leasecontract overname in het algemeen) vrij nieuw is, zijn er animatievideo’s gemaakt om het proces te verduidelijken. Om zo gericht mogelijk te werk te gaan zijn er video’s gemaakt op basis van twee persona’s:

 • Mensen die van plan zijn hun auto te plaatsen
 • Mensen die van plan zijn een leasecontract over te nemen

De mensen die van plan zijn hun auto te plaatsen kregen de (gele) video’s te zien die voor hen van toepassing waren, en de mensen die van plan waren een auto over te nemen kregen de (blauwe) video’s te zien die voor hen van toepassing waren.

De professionele animaties zijn gemaakt door U-nited Marketing. Deze waren van topkwaliteit en werden aangeleverd in verschillende tijdsduur, zodat deze uitermate geschikt om mee te adverteren waren.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.
Contact opnemen