Make & Move

 • 1

  Uniek webdesign, ontwikkeling en realisatie

 • 0%

  Tevredenheid

Een nieuwe, unieke website voor Make & Move. Waarin bewegende cases bewegend in beeld worden gebracht.
Branche
 • Videomarketing voor bedrijven. Short form content, campagne video's, uitleganimaties en employer branding.

Diensten
 • WordPress website laten maken,

 • Webdesign laten ontwerpen,

 • SEO.

Uitdagingen brengen ons in beweging

Make & Move had behoefte aan een moderne, gebruiksvriendelijke website die hun diensten en projecten op een aantrekkelijke manier presenteert.

Een belangrijke eis was dat video’s van hoge kwaliteit snel geladen werden, zonder de gebruikservaring negatief te beïnvloeden.

  We creëerden een functioneel wireframe en vervolgens een maatwerk webdesign, gebaseerd op de bestaande huisstijl van Make & Move.
  Make & Move schreef zelf de webteksten, met onze ondersteuning voor leesbaarheid en SEO-optimalisatie.
  Om video's snel en in hoge kwaliteit weer te geven, kozen we voor een systeem dat video's via een CDN aanbiedt. Met als voordeel: géén externe branding of snelheidverlies in de video's.

Resultaat

De nieuwe website voor Make & Move is visueel aantrekkelijk, functioneel en snel. Video’s laden zonder vertraging en behouden hoge kwaliteit, wat zorgt voor een optimale gebruikerservaring.

De website bevat heldere, goed leesbare teksten die de diensten en projecten van Make & Move effectief presenteren.

Over Make & Move

Een videoproductie maken doe je samen. Daar waar jij je merk als geen ander kent, weten wij precies uit welke ingrediënten een sterke video bestaat.

Door onze krachten te bundelen vullen we elkaar uitstekend aan en gaan we, wat ons betreft, voor een samenwerking die smaakt naar meer.

Bekijk onze website: makemove.nl

“Het team van Noorderinzicht heeft Make & Move fantastisch geholpen met de realisatie van onze website. Om een website, vol met hoogwaardige videocontent, toch razend te krijgen is een knappe prestatie. Ook over het design zijn we blij verrast; onze huisstijl komt op creatieve wijze terug in elk detail van de website. Bedankt voor de goede zorgen en leuk dat jullie bij de lancering van het bedrijf aanwezig waren voor een proost!”
Luc Koning Smiers
Marketingmanager bij Make & Move

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Klaar om je eigen website te vernieuwen? Neem contact op met Noorderinzicht en ontdek wat wij voor jouw online aanwezigheid kunnen betekenen!
Contact opnemen