Oordoppenstore.nl

 • 0+

  Verkopen via SEA

 • 0+

  Websitebezoekers binnen één jaar

Een professionele, gebruiksvriendelijke en mobiele responsieve webshop. Met ijzersterke online vindbaarheid door SEO en SEA. Inclusief Bol.com API integratie.
BracheDiensten
 • WooCommerce Webshop,

 • Webdesign,

 • SEO, SEA,

 • Google Shopping,

 • Bol.com API

De webshop en het design

Voor een webshop zoals die van Oordoppenstore.nl is een ultieme gebruikerservaring van cruciaal belang. De webshop mocht dan ook rekenen op de volgende zaken:

 • Een gebruiksvriendelijke interface, waardoor klanten gemakkelijk door de verschillende producten kunnen bladeren.
 • De producten zijn gecategoriseerd op basis van doelgroep, waardoor het voor klanten gemakkelijk is om te vinden wat ze zoeken.
 • Een eenvoudig en strak ontwerp, dat visueel aantrekkelijk is en gemakkelijk te navigeren.
 • Gedetailleerde beschrijvingen voor de productpagina’s. Denk hierbij aan afbeeldingen en klantrecensies, waardoor klanten alle informatie krijgen die ze nodig hebben om een aankoop te doen.
 • Mobiele responsiviteit. Dat is essentieel, zeker nu er steeds meer mensen via hun mobiele apparaten de website bezoeken en online aankopen doen.
 • Integratie met Bol.com: Door de API-koppeling met Bol.com kan Oordoppenstore.nl haar producten op Bol.com plaatsen en een breder publiek bereiken. En daarmee de omzet verhogen uiteraard. De integratie van de API is naadloos; van bestelling tot verzending.

“Niet vaak kom je een bureau tegen dat excelleert in zowel SEO, SEA, CRO als design. Noorderinzicht heeft ons keer op keer verbaasd met meetbare resultaten. Hun praktische en nuchtere aanpak onderscheidt ze echt. Een essentiële partner voor ieder die online wil groeien.”

Wieger Bosgraaf
Co-Founder Oordoppenstore

Gebruik van Google Ads 

Een ander voordeel van Oordoppenstore.nl is de integratie met Google Ads. Google Ads is een krachtig advertentieplatform waarmee bedrijven hun doelgroep kunnen bereiken. De integratie van Google Ads met

Oordoppenstore.nl zorgt ervoor dat het bedrijf gerichte advertenties kan laten zien om potentiële klanten aan te trekken. Dit helpt bij het vergroten van de naamsbekendheid en het stimuleren van de verkoop. Met behulp van Noorderinzicht worden de advertenties geoptimaliseerd om de juiste doelgroep te bereiken, wat resulteert in een hoger rendement op investering (ROI). 

Hoger scoren in Google met SEO

SEO is een ander cruciaal aspect van elk online bedrijf. Oordoppenstore.nl is door Noorderinzicht geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat de webshop is ontworpen om hoger te scoren op de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s).

Hogere rankings op SERP’s vertalen zich in meer zichtbaarheid, verkeer en uiteindelijk verkoop. Noorderinzicht heeft een combinatie van on-page en off-page SEO-technieken gebruikt om ervoor te zorgen dat Oordoppenstore.nl geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Over Oordoppenstore.nl

Oordoppenstore.nl heeft een ruim assortiment oordopjes voor verschillende doeleinden, zoals slapen, zwemmen en festivals. Het bedrijf werkt samen met topleveranciers in de branche om hoogwaardige producten aan zijn klanten aan te bieden. Het bedrijf biedt ook gratis verzending bij bestellingen boven een bepaald bedrag, wat ook is geconfigureerd door Noorderinzicht.
Bekijk resultaat