Rekenkast.nl

 • 0%

  Groei in websitebezoeken door SEO

 • 0+

  Unieke, nieuwe websitebezoekers

Een innovatieve, moderne website inclusief design elementen voor een innovatief bedrijf in het onderwijs: Rekenkast.nl!

Uitdaging

Noorderinzicht ontwikkelde een geïntegreerde aanpak voor Rekenkast.nl. Dit omvatte niet alleen een website, maar ook het ontwerpen van creatieve en aantrekkelijke posters/flyers en stickervellen.

Deze materialen zijn ontworpen om de Rekenkast en zijn unieke eigenschappen te benadrukken en om de boodschap visueel over te brengen in klaslokalen en onderwijsevenementen.

Noorderinzicht heeft unieke marketingmaterialen ontworpen om de unieke kenmerken van de Rekenkast te benadrukken:

 • Posters en flyers: Levendige en informatieve designs die de voordelen van de Rekenkast benadrukken. Deze worden onder andere ingezet in scholen en tijdens onderwijsconferenties om de aandacht te trekken en informatie te delen over Rekenkast.nl.

 • Stickervellen: Ontworpen om de leerervaring te verbeteren. Deze stickervellen, die in de Rekenkast worden gebruikt, bevatten leerzame elementen die het leren stimuleren en de interactie met de kast verhogen!

Meer inzicht in rekenen door Rekenkast.nl

De Rekenkast beter vindbaar maken voor scholen in Nederland, dat is een mooi doel waar wij bij Noorderinzicht graag aan meewerken!

De Rekenkast is ook nog eens (écht) duurzaam in gebruik want deze gaat jaren mee!

  Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor betere vindbaarheid in de zoekmachines
  Mooie flyers gedesigned en ontwikkeld voor scholenbeurs
  Stickervellen gedesigned voor in de kast.

“De mannen van Noorderinzicht hebben de website voor mijn bedrijf gemaakt: rekenkast.nl. Zeer tevreden, korte lijntjes en goed werk geleverd!”

Eelco Bosgraaf
Eigenaar Rekenkast.nl

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.
Contact opnemen