Tanden Bleken Heerenveen

 • 0

  Seconde inlaadtijd

 • 0/100

  PageSpeed Insights Prestatiescore

Een blinkende nieuwe website voor Tanden Bleken Heerenveen met stralende marketingresultaten.
Brache
 • Tanden bleek salon

Diensten

Nieuwe website voor Tanden Bleken Heerenveen

Zo mochten wij een professionele WordPress website maken die beter past bij de nieuwe online marketingdoelstellingen. In een modern en fris jasje. Volledig op maat en naar wens.

Bekijk hier de website

  Professionele WordPress website met een modern design. Ingericht voor resultaat, gebruiksvriendelijkheid en conversie.
  Naadloze, privacyvriendelijke server side tracking van marketingresultaten via Google Analytics 4 (GA4) en Google Tag Manager (GTM).
  Gemakkelijk en snel een afspraak maken via boekingprogramma op de website.

De uitdaging

Tanden Bleken Heerenveen, een toonaangevende speler in de esthetische tandverzorging, was op zoek naar een verbetering in hun online aanwezigheid.

Het doel was een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk voor bezoekers en optimaal ingericht voor advertentiedoeleinden.

De uitdaging

Noorderinzicht pakte deze uitdaging aan met de bekende holistische benadering waar het om bekend staat: gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit voorop. 

Het eerste focuspunt was het verbeteren van het visuele aspect van de website. Met een modern, helder design dat de sfeer van professionaliteit en vertrouwen weerspiegelt, hebben we een aantrekkelijke online ervaring gecreëerd voor Tanden Bleken Heerenveen.

Website in zicht door verschillende facetten

Gebruiksvriendelijkheid stond ook centraal. We hebben de navigatie van de site geoptimaliseerd, zodat bezoekers moeiteloos informatie kunnen vinden over behandelingen, prijzen en ervaringen.
Het maken van een afspraak is eenvoudiger gemaakt. Met een duidelijk zichtbare en gebruiksvriendelijke boekingsfunctie op de homepage kunnen klanten zonder gedoe een afspraak plannen.
De website is geoptimaliseerd voor snelle laadtijden, wat essentieel is voor zowel gebruikerservaring als zoekmachine-ranking.
Ook hebben we de website  geoptimaliseerd voor advertentiedoeleinden om beter te presteren in online zoekresultaten.
De inhoud is herschreven in een toegankelijke taal die past bij de doelgroep.
SEO-technieken zijn toegepast om de zichtbaarheid te vergroten. Denk hierbij aan verbeterde core web vitals.
“Na het vieren van ons 5 jarig bestaan vonden wij het tijd voor een nieuwe en snelladende website. Zo zijn wij via kennissen terecht gekomen bij het bedrijf Noorderinzicht. Na kort via de mail wat contact te hebben gehad zijn we uitgenodigd op kantoor om een beter beeld te krijgen bij het gene wat deze partij voor ons zou kunnen betekenen. Na een goed gesprek zijn we eigenlijk gelijk akkoord gegaan en zal onze website gerealiseerd worden. Onze contact persoon Tom heeft ons gedurende het proces altijd even op de hoogte gehouden hoe ver ze zijn en wat de ontwikkelingen waren. Nu zijn we sinds deze week live met de site alleen moeten er nog wat kleine dingetjes opgepakt worden waar wij het net even wat anders willen hebben. Ook dit pakken ze zonder klagen op! Het is een team die echt garant staat voor een goede website die helemaal naar wens is, eerder stoppen ze niet! Ik raad daarom Noorderinzicht zeker aan als je een kwalitatief goede website wil hebben.”
Jesper Bakker
Eigenaar Tanden Bleken Heerenveen

Het resultaat

De nieuwe website van Tanden Bleken Heerenveen is nu een paradepaardje in hun markt. Niet alleen trekt het meer bezoekers, maar door de verbeterde gebruikerservaring en de geoptimaliseerde boekingsfunctie zien we een significante toename in het aantal afspraken. De geavanceerde trackingmogelijkheden bieden waardevolle inzichten, waardoor we onze marketingstrategieën steeds verder kunnen verfijnen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Met deze transformatie heeft Tanden Bleken Heerenveen een solide basis gelegd voor verdere groei en succes in de online wereld. Heb je belangstelling om eens te sparren wat wij ook wat voor jouw bedrijf zouden kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button!
Contact opnemen