Wandtegelstickers

 • 0+

  Verkopen binnen één jaar

 • 0+

  Websitebezoekers binnen één jaar

Een frisse en laagdrempelige webshop met een luxe tint. En uiteraard ‘Goed Gevonden’ worden via de zoekmachines.
Brache
 • Huis en interieur

Diensten
 • Website,

 • Webdesign,

 • Huisstijl,

 • SEA,

 • Google Shopping Ads

De uitdaging

Meer dan een jaar geleden werden wij bij Noorderinzicht gevraagd om mee te denken over de ontwikkeling van de nieuwe webshop voor Wandtegelstickers.nl. Het Friese bedrijf dat door heel Nederland tegelstickers aanbiedt, was op zoek naar een webshop die een naadloze gebruikers- en aankoopervaring biedt. 

De uitstraling qua design diende laagdrempelig, modern en fris te zijn. Noorderinzicht werd gevraagd om deze uitdaging aan te gaan, omdat dit bedrijf hier o.a. goed bekend om staat!

En een website is leuk, maar niet als deze niet ‘Goed Gevonden’ wordt natuurlijk! Daarom mocht Noorderinzicht ook helpen bij de vindbaarheid in de zoekmachines voor Wandtegelstickers.nl door middel van SEO en SEA, gezamenlijk ook wel SEM (zoekmachine marketing) genoemd.

Interuptie / mockup / afbeelding

De oplossing

Een webshop met responsieve website, overzichtelijke menustructuur en gestroomlijnde navigatie was de oplossing. Nathan heeft hierin gezorgd voor een fris, aantrekkelijk design en heeft zijn ervaring ingezet om de gebruiksvriendelijkheid goed onder handen te nemen. 

Hier stopt het niet. Zo denken we bij Noorderinzicht altijd verder dan de website zelf, zo heeft Nathan ook visuals ontworpen voor de specifieke productpagina’s. Denk hierbij aan de producteigenschappen en product formaat.

Voor de online vindbaarheid is gekozen voor een ijzersterke Pmax campagne met de focus op Google Shopping. 

Het resultaat

De nieuwe website van Wandtegelstickers.nl straalt professionaliteit uit, oogt modern, luxe en fris.

De combinatie van laagdrempeligheid in design, snelle laadtijden, comfortabele navigatie en details in UX zorgden voor een positief verrassende stijging in de CRO (conversie ratio optimalisatie).

De SEA campagnes verliepen dan ook niet zonder succes, want waar het begon met één campagne, schaalde het bedrijf binnen enkele weken op en breidde uit naar andere zoekmachines zoals Bing Shopping, Bol.com en meer. 

Wandtegelstickers.nl is in no-time uitgegroeid tot dé partij voor zelfklevende tegelstickers in keukens, badkamers en meer. Dat is iets waar zowel bij Wandtegelstickers.nl als Noorderinzicht erg dankbaar voor zijn.