Logo Noorderinzicht online marketing

Websites

WordPress website laten maken

Een professionele website laten maken in Friesland die klaar is voor online groei?
Neem contact op
Uniek webdesign
Geen standaard thema maar een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf!
Meer klanten en leads
Gebruiksvriendelijke opbouw en technieken voor maximaal resultaat!
SEA- & SEO-proof
Volledige transparantie in resultaten door ons interactieve dashboard!

Waarom een WordPress website laten maken?

Tegenwoordig kun je in een handomdraai zelf een website ontwikkelen.

Maar waar steeds meer ondernemers tegenaan lopen is dat hun website niet gevonden wordt, geen bezoekers aantrekt en geen leads of klanten oplevert.

Bij Noorderinzicht worden wij enthousiast van dit soort uitdagingen. Wij maken maar al te graag een website die wél 'in zicht' komt onder jouw doelgroep. En die bovendien ook klanten en leads oplevert.

Dankzij onze bewezen werkwijze, expertise en jarenlange ervaring is geen uitdaging voor ons te groot. Dus als ook jij het maximale uit je website wilt halen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Waarom Noorderinzicht?

100% maatwerk website
Niet alleen de best presterende websites, maar ook een vaste sparringpartner die strategisch met je meedenkt. Zo sta je er nooit alleen voor.
Uniek webdesign
Een professioneel webdesign, compleet op maat gemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf. Geoptimaliseerd voor de ultieme gebruikerservaring.
Volledige ontzorging
Snelle WordPress hosting, SSL-certificaat en belangrijke extensies altijd inbegrepen. Ook het door ons laten schrijven van teksten is mogelijk.

WordPress specialist Friesland

100% maatwerk website
Snelle laadtijden
Conversie geoptimaliseerd
Rendement inzichtelijk
SEO- & SEA- proof
Mobile & tablet responsive
Maandelijkse rapportage

Veelgestelde vragen

Wat kost een website laten maken?

Een website laten maken kan al vanaf 749,- exclusief btw, maar is geheel afhankelijk van jouw wensen. Daarnaast kijken we graag met je mee wat hoe je website geen geld kost, maar juist leads, klanten en omzet oplevert.

Is de website mijn eigendom?

Ja. Ook wanneer je om wat voor reden bij ons weg wilt, blijf jij 100% eigenaar van de website. Hierin onderscheiden wij ons ten opzichte van de concurrentie, waar je soms geen eigenaar bent van de website.

Waar moet er op gelet worden bij een website laten maken?

Bij het maken van een website komt er een heleboel kijken. Denk hierbij aan het opstellen van een strategie, opbouw en design. Ook regelen wij alles eromheen, zoals het contact met je hostingpartij. Gelukkig hoef jij je nergens zorgen om te maken, want je wordt hierin volledig ontzorgt.

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een website? 

Het laten maken van een website heeft vele voordelen. Zo leveren wij een website altijd op met een uniek webdesign en uitstekende laadtijden. Maar dat niet alleen, want de website is ook nog eens conversie geoptimaliseerd en altijd SEO- & SEA-proof.

Wat is het 360°+ abonnement?

De duur van het maken van een website verschilt tussen 2-4 weken. Dit is afhankelijk van een aantal zaken zoals de grootte van het project, of er al een strategiesessie aan vooraf ging, wanneer teksten worden aangeleverd, en meer.

Hoe snel zijn jullie websites?

Uiteraard hangt dit af per project. Ons streven voor het inladen van een website is in maximaal 1 seconden. In overleg kunnen we altijd nóg dieper gaan in het optimaliseren van de laadsnelheden.
 Bereik structureel je doelgroep met je website. Ben jij klaar om te groeien?
Neem contact op
poop